HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΕ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ο λαός της περιοχής δεν έχει να περιμένει τίποτα από τις επικλήσεις του πρωθυπουργού

«Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από την επίσκεψη Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ, με αφορμή τη...

«Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από την επίσκεψη Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην περιοχή.
«Προσπάθησε πολύ ο πρωθυπουργός και το πολυπληθές κυβερνητικό του κλιμάκιο στην περιοδεία του στο νομό μας να μας πείσουν πως το έργο της κυβέρνησης, η “ανάπτυξη” που ευαγγελίζονται και οι “επενδύσεις τους” θα είναι προς όφελος του λαού της περιοχής μας», σημειώνει.
Και προσθέτει ότι «ο λαός της Πάτρας, του Αιγίου και της Δυτικής Αχαΐας δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις επικλήσεις στη “σταθερότητα”, αφού η “σταθερότητα” που επιδιώκουν μεταφράζεται σε αστάθεια και νέα δεινά για το λαό, αφού ο μόνος στόχος τους είναι μην απειληθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, να μην υπονομευτούν οι στρατηγικές επιλογές της αστικής τάξης που μαζί με τα άλλα κόμματα υπηρετούν.
Ούτε λέξη δεν ακούστηκε όμως:
- Για τις λαϊκές οικογένειες που κάθε μέρα παλεύουν με την ακρίβεια στο ρεύμα, στα καύσιμα και τα τρόφιμα.
- Για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία της Αχαΐας που παλεύουν με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση, την ώρα που οι γιατροί της Πάτρας εφημερεύουν και σε άλλες μονάδες εκτός νομού για να καλύψουν τα κενά, αλλά και για τους ασθενείς που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αυτή την τραγική κατάσταση και την υποβαθμισμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, που τους σπρώχνει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να στρέφονται στων ιδιωτικό τομέα.
- Για τους αγρότες της Αχαΐας που αν μια φορά τα προηγούμενα χρόνια πάλευαν να σταθούν όρθιοι, τώρα χίλιες φορές παλεύουν με το τεράστιο κόστος παραγωγής, αλλά και με τις καταστροφές στην παραγωγή τους, ενώ όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν, τους αρνούνται την πλήρη αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ στο 100% για τις ζημιές που έχουν υποστεί.
- Για την ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή μας στο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, τις χρυσοπληρωμένες στρατιωτικές δαπάνες για την προώθηση των συμφερόντων των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, που φέρουν τη σφραγίδα όλων των αστικών κομμάτων και μετατρέπουν τη χώρα και το λαό μας σε στόχο. Συνθήκες που γίνονται πιο επικίνδυνες με τη μεγάλη συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στις Βάσεις του Αράξου και της Ανδραβίδας και την προετοιμασία τους για ενδεχόμενη φύλαξη πυρηνικών όπλων.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός, ως πιστός υπηρέτης των επιχειρηματιών και της ΕΕ εφαρμόζει, υλοποιεί και υπερασπίζεται την βαθιά αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική. Αυτή την πολιτική που στηρίζεται στο κράτος και στους νόμους που ψήφισαν όλοι τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όλοι μαζί κόβουν και ράβουν προκειμένου να μη σηκώσει κεφάλι ο λαός. Δεν θα επιλέξουμε το μικρότερο κακό, ούτε καλύτερο διαχειριστή της φτώχειας.
Μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και το λαό μας, τη νεολαία είναι να δυναμώσει εδώ και τώρα η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ.
Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αλλά και στους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να γίνει ο λαός μας πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.