HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το νέο βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα

Αποκαλύψεις, πολιτικές εξομολογήσεις και άγνωστα παρασκήνια, ξεδιπλώθηκαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου «Εκδοχές...

Αποκαλύψεις, πολιτικές εξομολογήσεις και άγνωστα παρασκήνια, ξεδιπλώθηκαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου «Εκδοχές Πολέμου 2009-2022», που διοργάνωσαν την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου στη Πάτρα, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, το pelop.gr και οι εκδόσεις Πατάκη.
Με τον πρ. υπουργό συζήτησαν, ενώπιον πυκνού ακροατηρίου, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κώστας Κωστής και ο διευθυντής σύνταξης της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Κωνσταντίνος Μάγνης.
Εκδοχές Πολέμου 2009-2022 - Μια συζήτηση με τον Γιώργο Κουβαρά για το παρασκήνιο της οικονομικής κρίσης και όσα ακολούθησαν.
Ένα πολιτικό και οικονομικό θρίλερ. Οι μέρες και οι νύχτες στις οποίες παίχτηκε η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δραματικές εξελίξεις που προκάλεσαν μεγάλους εσωτερικούς κλυδωνισμούς και ανατροπές, μέχρι να διασφαλιστεί η αποτροπή της χρεωκοπίας και η πολιτική, οικονομική, θεσμική, κοινωνική ομαλότητα. Μια καυτή μαρτυρία από έναν μεγάλο πρωταγωνιστή.
Ο κ. Κ. Μάγνης προλογίζοντας την εκδήλωση λέει «Σαν αναγνώστης, για το βιβλίο, μπορώ να πως είναι ένα βιβλίο εξαιρετικά κατατοπιστικό, συναρπαστικό, βαθύ, εξομολογητικό…» και συμπληρώνει «σαν δημοσιογράφος, αισθάνομαι πως έχω μπροστά μου τον πρωταγωνιστή της Οδύσσειας…».
«Το βιβλίο είναι μια προειδοποίηση… μας λέει τι θα πρέπει να προσέξουμε από εδώ και μπρος… ποια είναι τα λάθη στα οποία μπορούμε να οδηγηθούμε ξανά…» ήταν το πρώτο σχόλιο του καθηγητή Κ. Κωστή για το βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.