HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρακολουθήστε τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Συνεδριάζει το συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, 18 Νοεμβρίου 2022 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Περί μεταστέγασ...

Συνεδριάζει το συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, 18 Νοεμβρίου 2022 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί μεταστέγασης-μεταφοράς των δημοτικών υπηρεσιών και λειτουργίας στο νέο Δημαρχείο.
2. Περί συζήτησης και ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2023, του Δήμου Καλαβρύτων και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2023, του Δήμου Καλαβρύτων.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2022.
4. Περί παροχής γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, για το Σχέδιο καθορισμού Τιμολογιακής Πολιτικής του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν. Αχαΐας οικον. έτους 2022 σύμφωνα με το άρθρο 242 του Ν.4555/2018».
5. Περί των μεταβολών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024.
6. Περί έγκρισης έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλου του Θεοδώρου, για τοποθέτηση σιδηροπασάλλων και περίφραξης μήκους 69 μ. επί κοινοτικού-δημοτικού- αγροτικού δρόμου, στην Κοινότητα Πετσάκων, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.
7. Περί έγκρισης έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά Γεωργίου Χασαπόπουλου και αδελφών Οικονόμου, για ιδιοποίηση δημοτικού δρόμου στην Κοινότητα Κερτέζης, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.
8. Περί έγκρισης έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά Λυκουριώτη για ιδιοποίηση δημοτικού δρόμου στην Κοινότητα Πριολίθου, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί έκδοσης ψηφίσματος για τις θέσεις εργασίας στο «Βοήθεια στο Σπίτι».
10. Περί αιτήματος του Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φλαμπούρων για επιχορήγηση ποσού 1.000,00 € από το Δήμο για την πραγματοποίηση θρησκευτικών – πολιτιστικών – κοινωνικών εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.