Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΕΣΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΕΣΙ... ΤΡΙΤΑΙΑΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Αναστάτωση στα Καλάβρυτα με είδηση για πυροβολισμούς στο Μάνεσι... Καλαβρύτων, μεταξύ συχωριανών. Το περιστατικό όμως, συνέβη στο Μάνεσι Τρι...


Αναστάτωση στα Καλάβρυτα με είδηση για πυροβολισμούς στο Μάνεσι... Καλαβρύτων, μεταξύ συχωριανών. Το περιστατικό όμως, συνέβη στο Μάνεσι Τριταίας Ερυμάνθου και όχι στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Η είδηση που κυκλοφόρησε αμέσως, έκανε τους κατοίκους του
φιλήσυχου χωριού των Καλαβρύτων να... ψάχνονται... μεχρι το kalavrytanews.com να δώσει την απάντηση.
Το περιστατικό στην Τριαταία  
Στο Μάνεσι Τριταίας (και όχι των Καλαβρύτων), 73χρονος άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, ενάντια σε 36χρονο με τον οποίο φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές. Το συμβάν έγινε το απόγευμα της Τρίτης (15-11-2022), στο Μάνεσι στην Τριταία όταν ο 73χρονος είδε τον νεαρό συγχωριανό του να περνά έξω από το σπίτι του. Τότε μπήκε αμέσως στο σπίτι, πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε. Ευτυχώς ο άνδρας δεν τραυματίστηκε, ωστόσο αμέσως μετά την πράξη του ο 73χρονος εξαφανίστηκε, στην προσπάθεια να αποφύγει την σύλληψη.
Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του από μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ, καθώς οι διωκτικές αρχές πιστεύουν πως κρύβεται σε κάποιο σημείο κοντά στο χωριό του Δήμου Ερυμάνθου.

H ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ο οποίος χθες το απόγευμα, σε χωριό του Ερυμάνθου, με την απειλή καραμπίνας, έστρεψε το όπλο προς ημεδαπό άνδρα, πυροβολώντας μία φορά, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός του παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.