HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη γυναίκα στην Ηλεία για ληστεία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας -Κυ...

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας -Κυλλήνης και Βουπρασίας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, συνεργού της κατηγορούμενης, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί. 
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή των Λεχαινών, οι δύο κατηγορούμενοι, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, ακινητοποίησαν γυναίκα που επέβαινε σε ποδήλατο και με την άσκηση βίας, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, ένα κινητό, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα. Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας -Κυλλήνης και Βουπρασίας, οι οποίοι εντόπισαν τους δυο κατηγορούμενους να κινούνται με μοτοσικλέτα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου και έπειτα από καταδίωξη, συνελήφθη η κατηγορούμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.