HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, στο Δημοτικό Κατάστημα την 18η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2022, ημέρα Παρασκευή ώρα ...

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, στο Δημοτικό Κατάστημα την 18η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2022, ημέρα Παρασκευή ώρα 11:00, με φυσική παρουσία και δια τηλεδιάσκεψης, με τα παρακάτω θέματα:
1. Περί του ετήσιου προγράμματος δράσης του Δήμου Καλαβρύτων έτους 2022.
2. Περί αναμόρφωσης-τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2023.
3. Περί ορθής επανάληψης της υπ’αριθμ. 236/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής «Περί της από 7-7-2022, με αριθ. εξ. κατ. 17/2022 προσεπίκλησης ανακοίνωσης δίκης των Άννας και Αγγελικής Καρναβά του Κων/νου και της Χριστίνας προς το Δήμο Καλαβρύτων», για την αναφορά και την ορθή αναφορά του αρμόδιου δικαστηρίου.
4. Περί έγκρισης μελέτης «Δράσεις Ψηφιακής μεταρρύθμισης Δήμου Καλαβρύτων» καθώς και έγκριση πρακτικού διερεύνησης τιμών αρμόδιας επιτροπής.
5. Περί έγκρισης όρων δημοπράτησης της προμήθειας «Προμήθεια απορριμματοφόρου και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και λοιπών οχημάτων» (καλαθοφόρο) προϋπολογισμού 120.000 €.
6. Περί αναμόρφωσης μελέτης Προμήθειας για τα έργα βελτιώσεων στα γήπεδα: Καλαβρύτων, Σκεπαστού, Πετσάκων.
7. Περί απόδοσης λογαριασμού του δημοτικού υπαλλήλου Παναγιώτη Ρεκούτη από εκδοθέν χρηματικό ένταλμα προπληρωμής επ’ ονόματί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.