HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκαινιάστηκε στην Achaia Clauss η έκθεση «Καλάβρυτα: Μία πόλη στην ιστορία, πριν και μετά το Ολοκαύτωμα»

Την Κυριακή 6/11/2022, στις 6 το απόγευμα στον υπέροχο και εμβληματικό χώρο της οινοποιίας Achaia Clauss (στο κτίριο Καραμεσίνη) πραγματοπο...

Την Κυριακή 6/11/2022, στις 6 το απόγευμα στον υπέροχο και εμβληματικό χώρο της οινοποιίας Achaia Clauss (στο κτίριο Καραμεσίνη) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με τίτλο «Καλάβρυτα: Μία πόλη στην ιστορία, πριν και μετά το Ολοκαύτωμα».
Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην σημαντική αυτή έκθεση και ακολούθησε χαιρετισμός από το κ. Παναγιώτη Καραπάνο, Εκπρόσωπο της εταιρίας, τον κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τον Βουλευτή Ν. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μάρκου καθώς και ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Θεόδωρο Χαλμούκη. Παραβρέθηκε ακόμα ο εκπρόσωπος του υφ. εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος και η πολιτευτής Αχαΐας κα Ευσταθία Γιαννιά. 
Η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο της Αχάια Clauss μέχρι την Παρασκευή 16/12/2022, και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά (και τα σαββατοκύριακα), με ελεύθερη είσοδο, ενώ θα την επισκεφθούν πολλά σχολεία της αχαϊκής πρωτεύουσας και όχι μόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.