HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

75 Χρόνια από την Ίδρυση της Μοίρας Τακτικών Μεταφορών

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Χαρδαλιά και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελ...

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Χαρδαλιά και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυση της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών (355ΜΤΜ), στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής από τον Διοικητή της 355Μ, Αντισμήναρχο (Ι) Ηλία Βελούδο και επίδοση αναμνηστικών σε διατελέσαντες Διοικητές της Μοίρας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Jung Il LEE, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Αντισμήναρχος (Ι) ε.α Ακριβός Δ. Τσολάκης, ο οποίος το 1951 εστάλη με το 13ο Σμήνος στην Κορέα από όπου επέστρεψε το 1953 αφού έλαβε μέρος σε 160 πολεμικές αποστολές, διατελέσαντες Διοικητές της Μοίρας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό, το οποίο έχει υπηρετήσει στην 355ΜΤΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.