HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαδοχικές επισκέψεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη στην Χαλανδρίτσα

Στη δράση που έγινε το πρωί της Τρίτης (1η Νοεμβρίου), στο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλανδρίτσας, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Κα...

Στη δράση που έγινε το πρωί της Τρίτης (1η Νοεμβρίου), στο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλανδρίτσας, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Η δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων αγωγής και προαγωγής υγείας στις εκπαιδευτικές μονάδες από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, καθηγητές, μαθητές και γονείς παρακολούθησαν πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ από ειδικευμένη ομάδα εκπαιδευτών ιατρών.
Ο κ. Καρβέλης στον χαιρετισμό του, εξήρε το έργο που γίνεται από τη διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, τονίζοντας ότι η 6η ΥΠΕ θα στέκεται πάντα αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής, ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την παρουσία του στην εκδήλωση, γνωρίζοντας όπως είπε το βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα.
Θερμό ήταν και το καλωσόρισμα στον κ. Καρβέλη, από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας Γρηγόρη Αλόκριο, σημειώνοντας παράλληλα, πόσο σημαντικές είναι οι δράσεις που σχετίζονται με την ενημέρωση και την πρόληψη από ειδικευμένους ιατρούς στις περιοχές της περιφέρειας.
Νωρίτερα ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ερυμάνθειας στο γραφείο του στο Δημαρχείο, όπου εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την περιοχή σε ότι αφορά την υγειονομική κάλυψη. Σε αυτή τη βάση, προγραμματίστηκε και η συνεργασία της 6ης ΥΠΕ με τον Δήμο Ερυμάνθου για δράσεις που υλοποιεί, με πρωτοβουλία του Διοικητή, η 6η ΥΠΕ και αφορούν κυρίως συμπολίτες που δεν έχουν άμεση πρόσβαση στην πρόληψη. "Αυτό που λέω πάντα και το τηρώ πιστά από τη στιγμή που ανέλαβα τη διοίκηση στην 6η ΥΠΕ, είναι ότι κανένας συμπολίτης μας δεν θα μένει αβοήθητος", σημείωσε ο κ. Καρβέλης.
Νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας, ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στον προαύλιο χώρο του ΚΥ Χαλανδρίτσας, με αφορμή τη σημερινή εορτή των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού, ιατρών που θεράπευαν κυρίως φτωχούς χωρίς να παίρνουν χρήματα. Ο κ. Καρβέλης ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ θα ενισχύονται αδιάλειπτα ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις υγειονομικές μονάδες των απομακρυσμένων από τα αστικά κέντρα, περιοχών. Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και συζήτηση με το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.