HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αρχοντική εμφάνιση και άνετη εκτός έδρας επικράτηση 4-2 το Α. Καστρίτσι

Άνετη επικράτηση της Α.Ε.Καλαβρύτων στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο Καστρίτσι με σκορ 4-2, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές ευκαιρί...

Άνετη επικράτηση της Α.Ε.Καλαβρύτων στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο Καστρίτσι με σκορ 4-2, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές ευκαιρίες και 5 δοκάρια για τα Καλάβρυτα και δύο πέναλτι για τους γηπεδούχους.
Τα Καλάβρυτα αν και με εμφανή τα σημάδια της κούρασης μετά το εξαντλητικό παιχνίδι των 120 λεπτών της Τετάρτης για το κύπελλο, έδειξαν την ανωτερότητά τους χωρίς να πιάσουν τρομερή απόδοση αλλά η ποιότητα των παικτών ηταν αρκετά για μια άνετη νίκη, χωρίς να απειληθούν από τους γηπεδούχους που και τα δυο τους τέρματα τα σημείωσαν από το σημείο του πέναλτι.
Τα Καλάβρυτα πέτυχαν έτσι την 3η σερί νίκη (Κ. Δαβουρλής΄92 4-2 εντός, Α.Ε. Αιγίου 5-0 εκτός και Καστρίτσι 4-2 εκτός) και έχουν 1ήττα (Αετός Ρίου 2-4 εκτός) και βρίσκονται στα ψηλά πατώματα βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς και τέρματα 15 υπέρ – 8 κατά.

Η αναμέτρηση
Τα Καλάβρυτα ήταν άτυχη και άστοχη θα έλεγε κανείς, αφού μετά το υπέρ της 1-0 με το φάουλ του Σαλάι στο 22΄, είχε τρία δοκάρια με τους Ασπρούκο, Καυγά, Καλαμαρά, για να τελειώνει με την υπόθεση νίκη απέναντι στο Άνω Καστρίτσι από το πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 34΄ με το πέναλτι του Καρδάρα για να λήξει έτσι το πρώτο μέρος. Το γρήγορο γκολ του Καλαμαρά στο 47ο λεπτό από το κόρνερ του Καυγά στην επανάληψη, έβαλε πάλι μπροστά την Α.Ε. Καλαβρύτων, που έχτισε μια διαφορά ασφαλείας με το 1-3 μετά από ατομική προσπάθεια και γκολ του Ασπρούκου, ενώ είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Σταύρο Τσαβαλά.
Το Καστρίτσι του Ανδρέα Λελάκη επέστρεψε στο παιχνίδι μειώνοντας 2-3 με νέο εύστοχο πέναλτι του Καρδάρα στο 65΄. Η ομάδα της ορεινής Αχαΐας σιγούρεψε τη νίκη της 4-2 στο 94΄, ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και τον Κουτρουμάνη να μοιράζει στον Σαλάι, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό γκολ έγραψε το τελικό 2-4.

Τα τέρματα της αναμέτρησης (31′ πεν., 65′ πεν. / 21′ Σαλάι, 47′ Καλαμαράς, 55′ Ασπρούκος, 94 Σαλάι). Σκορ ημιχρόνου 1-1
Αρκετά καλή η διαιτησία του Κωνσταντίνου Οικονόμου και των βοηθών του, Παναγιώτη Βαρελά και Σταύρο Παπιγκιώτη.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Λέσης, Σαλάι, Ντολάνι, Βλάχος, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος (66' Παπαγεωργίου), Τσαβαλάς Στ, Μητρόπουλος, Καλαμαράς (63' Κουτρουμάνης), Καυγάς (71' Αντριάνο), Ασπρούκος. Στον πάγκο ήταν ακόμα Θεοδοσίου, Ρετζίνο, Κανελλόπουλος, Γκλαβάς. Απουσίαζαν Αλεξόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Φλογεράς, Τσαβαλάς Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.