HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 4-2: Εντυπωσιακά τα Καλάβρυτα σε συναρπαστικό παιχνίδι

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η Α.Ε.Καλαβρύτων πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, επικράτησε του "Δαβο...

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η Α.Ε.Καλαβρύτων πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, επικράτησε του "Δαβουρλή" με 4-2.
Τα Καλάβρυτα άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1' λεπτό της αναμέτρησης με τον Ασπρούκο. Στο 15' λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρησαν με τον Τσεκούρα και έκαναν το 1-2 στο 21' με τον Σπανό. Τα Καλάβρυτα μετά την ψυχρολουσία από τα δύο τέρματα των φιλοξενουμένων, "πάτησαν γκάζι" και έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 35' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καυγά, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Πρέμτος κατάφερε να αποκρούσει. Στο 40' ήρθε η ισοφάριση για τα Καλάβρυτα με ωραίο τελείωμα του Ασπρούκου.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα "έβγαζαν φωτιές" με κατοχή της μπάλας, ωραίους συνδυασμούς και πολλές τελικές στην αντίπαλη εστία. Στο 60' ο Γκλαβάς με ωραίο σουτ από τα πλάγια σημείωσε το 3-2 και στο 89' ο Κουτρουμάνης πέτυχε το 4ο τέρμα για τα Καλάβρυτα με ένα εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι (52 Γκλαβάς), Βλάχος, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Καλαμαράς (70' Τσαβαλάς Γ.), Ρετζίνο (46' Κουτρουμάνης), Καυγάς, Ασπρούκος (Αντριάνο).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Α.Ε.Αιγίου-Φοίνικας Ζήριας 1-1 (89′ Αϊντινί / 44′ Τέρπος)
Άνω Καστρίτσι-Αργυρά Πατρών 0-1 (Μ. Κουμπάρος)
Ζαβλάνι-Ηρακλής Πατρών 3-1 (Καρπάνος (2), Μακρυπόδης / 17′ Ζαχαρόπουλος)
Την Κυριακή 13/11 παίζουν:
Γήπ. Τέμενης: Αστέρας Τέμενης-Αετός Ρίου
Γήπ. Καμαρών: Αχιλλέας Καμαρών-Θύελλα Αιγίου,
Γήπ. Ροδιάς: Φλόγα Ρόδιας-Αρόης Α.Ε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.