HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα θύματα της 29ης Νοεμβρίου 1943 (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση μνήμης για το βομβαρδισμό του Σκεπαστού από τα Γερμανικά "Στούκας", στις 29-11-1943 με θύματα ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση μνήμης για το βομβαρδισμό του Σκεπαστού από τα Γερμανικά "Στούκας", στις 29-11-1943 με θύματα 14 Σκεπαστιώτες, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά-μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. Το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Σκεπαστού, τελέσθηκε το μνημόσυνο των θυμάτων από τον εφημέριο της ενορίας και Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαβρύτων πρ. Χρήστο Μπίρμπα συνοδεία του Διακόνου Θεόδωρου Γεωργακόπουλου και ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του χωριού.
Εξαιρετική ήταν η ομιλία του Δασκάλου Σκεπαστού Μανώλη Καραβέλα (θα δημοσιευθεί)
Η εκδήλωση έκλεισε με τις καταθέσεις στεφάνων και την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, Συγγενείς των θυμάτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Φλογεράς, Ζησιμόπουλος και Βασιλόπουλος ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Σκεπαστού κ. Μπάλιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων κ. Μενούνος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού κα Γιαννακαρίου, ο Πρόεδρος ης Ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Ερμείδης, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Μπαλτάς, εκπρόσωπος του Α.Τ. Καλαβρύτων, ο εκπρόσωπος του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Τερζής, ο εκπρόσωπος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Παναγόπουλος, το μέλος του Δ.Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Σαρδελιάνος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.