Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το νέο Δημαρχείο σε λειτουργία από 28 Νοεμβρίου 2022

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, η μεταστέγαση στο νέο Δ...

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, η μεταστέγαση στο νέο Δημαρχείο Καλαβρύτων θα έχει ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, η Δημοτική αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν πλέον εκεί.

Το έργο ξεκίνησε, επί δημαρχίας Παπαδόπουλου, με την παραχώρηση του Διοικητηρίου από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ακολούθησε η εκπόνηση της μελέτης από την ΤΥΔΚ, εντάχθηκε στο τότε Πρόγραμμα «Θησέας» με 1.9 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε εργολάβος με προσφερόμενη έκπτωση 45% και διεκόπη, οπότε μετά τα δεκαετή μνημόνια της χώρας, επανεντάχθηκε, επανάρχισαν οι εργασίες σε τμήμα κτιριακό επί Δημαρχίας Λαζουρά και ο νυν δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον Πειφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, το ενέταξε πάλι στο πρόγραμμα της Περιφέρειας, με 611.000 ευρώ και έτσι ολοκληρώθηκε.

Έτσι ένα εμβληματικό και ιστορικό κτίριο της κεντρικής πλατείας των Καλαβρύτων, το οποίο για πολλές δεκαετίες φιλοξενούσε το σύνολο των δημόσιων υπηρεσιών, ως Διοικητήριο ξαναλειτουργεί με τα Καλάβρυτα να έχουν πλέον ένα Δημαρχείο όπως αξίζει στην ιστορική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.