HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

IRONMAN: Στον πιο απαιτητικό και δύσκολο αγώνα τριάθλου ο Θύμιος Τζόβολος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni, Greece. Ο μεγαλύτερος και πιο απαιτητικός μονοήμερο...

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το IRONMAN® 70.3.Vouliagmeni, Greece. Ο μεγαλύτερος και πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας τριάθλου στον κόσμο πραγματοποιήθηκε για τρίτη φορά στη χώρα μας και πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη με τη συμμετοχή περισσότερων από 1600 αθλητών από 65 χώρες, οι οποίοι κάλυψαν 1,9 χλμ. κολύμπι, 90,1 χλμ. ποδηλασίας και 21,1 χλμ. τρέξιμο. Η διοργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου και ο αγώνας συναρπαστικός! 
Καλαβρυτινή συμμετοχή
Με μία καταπληκτική εμφάνιση ο Καλαβρυτινός Θύμιος Τζόβολος πλασαρίστηκε σε καλές θέσεις στο πιο σημαντικό και απαιτητικό αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα. 
Το Ironman δεν υπάγεται σε καμία ομοσπονδία αλλά έχει καταφέρει να γίνει από τους πιο δημοφιλής αγώνες παγκοσμίως – μια εταιρεία είχε την ιδέα να συνδυάσει 3 μαραθωνίους σε έναν αγώνα, δηλαδή, 3,8 χιλιόμετρα κολύμπι ακολουθούμενα από 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και τερματισμό με έναν Μαραθώνιο στο τρέξιμο 42 χιλιομέτρων. Ένας αγώνας ο οποίος δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια αν μη τι άλλο.
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλη προβολή το IronmanGreeceόπου διεξάγεται ο αγώνας σαν Half-Iroman ,δηλάδη οι αθλητές διανύουν τις μισές αποστάσεις – 1.9 κολύμπι- 90 χιλιόμετρα ποδήλατο και τερματισμό με 21 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.