HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συναυλία Πανεπιστημίου Ζυρίχης και Φιλαρμονικής Καλαβρύτων με... νέο αίμα (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετική μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, με φιλοξενούμενους το κιθαριστικό σύνολο του Μουσικο...

Εξαιρετική μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, με φιλοξενούμενους το κιθαριστικό σύνολο του Μουσικού Πανεπιστημίου της Ζυρίχης της Ελβετίας (Musikschule Konservatorium Zürich) και συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων.
Το Μουσικό Σύνολο του Πανεπιστημίου της Ελβετίας είναι ένα σύνολο που αποτελείται από δέκα κιθαρίστες σπουδαστές και που διευθύνεται από τον καθηγητή τους τον παγκοσμίου φήμης κιθαρίστα Jens Stibal. Το πρόγραμμά τους περιλάμβανε έργα των Rodrigo, Debussy, Puccini, Britten, Teleman, Piazzola και Brower, όπου και καταχειροκροτήθηκε από το φιλόμουσο κοινό των Καλαβρύτων.
Αμέσως μετά στην σκηνή ανέβηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων με αρκετές εκπλήξεις, αφού έπαιξαν για πρώτη φορά τα νέα μέλη της ιστορικής μας Φιλαρμονικής που συνεχίζει να αναδεικνύει μουσικά ταλέντα με πρωτεργάτη τον μαέστρο Γιώργο Μπαμπαράκο.
Τα νέα, πολύ μικρά στελέχη της Φιλαρμονικής, έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν για το πηγαίο ταλέντο που ξεδίπλωσαν στην σκηνή!   
Αξίζει να σημειώσουμε οτι στην συναυλία χρησιμοποιήθηκαν και τα νέα μουσικά όργανα που προμήθευσε η δημοτική αρχή την Φιλαρμονική.
Στη συναυλία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο και ο Αρχιερατικό Καλαβρύτων πρ. Χρήστος Μπίρμπας 
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.