HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Ήρθαν από Πάτρα να κλέψουν καρύδια αλλά τους "τσίμπησε" η Αστυνομία

Συνελήφθη επ'αυτοφώρω  πριν απο λίγη ώρα στην Κέρτεζη Καλαβρύτων από Αστυνομικούς του Α.Τ.Καλαβρύτων, ένα άτομο ενώ αναζητείτε ακόμα έν...

Συνελήφθη επ'αυτοφώρω  πριν απο λίγη ώρα στην Κέρτεζη Καλαβρύτων από Αστυνομικούς του Α.Τ.Καλαβρύτων, ένα άτομο ενώ αναζητείτε ακόμα ένα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, δυο άτομα εντοπίστηκαν από άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων που περιπολούσαν στην περιοχή να μαζεύουν καρύδια από ιδιοκτησίες όπως αποδείχθηκε που δεν τους ανήκαν. Ο ένας συνελήφθη ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή και αναζητείτε. Ο συλληφθείς είναι κάτοικος Πατρών ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν αρκετά κιλά καρύδια. Την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαβρύτων. Το φαινόμενο της κλοπής καρυδιών που προορίζονται για εμπορία, είναι έντονο αυτήν την εποχή στην περιοχή των Καλαβρύτων γι αυτό οι περιπολίες έχουν ενταθεί.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.