Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχεται κύμα ζέστης - Παρέλαση με κοντομάνικα

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να φέρνει ουσιαστικά ένα… μίνι καλ...

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να φέρνει ουσιαστικά ένα… μίνι καλοκαίρι στα τέλη του Οκτώβρη.
Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στα social media ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας «το ασυνήθιστο κύμα ζέστης που πλήττει ορισμένες περιοχές της Ιβηρικής χερσονήσου και της Γαλλίας με θερμοκρασίες έως και 12 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (Ισπανία 35 βαθμοί, Γαλλία 34) αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να επηρεάσει πιο εξασθενημένα και περιοχές της Κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου». Δεν αποκλείονται και τα 30αρια Όπως σημειώνει «στη χώρα μας δεν αποκλείεται να αγγίξουμε και τους 30 βαθμούς Κελσίου! Συγκεκριμένα από την Τρίτη 25/10/2022 μέχρι και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.