Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την δημιουργία Λατομείου στους Λουσούς

Σε ανακοίνωσή του ο Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Καλαβρύτων, αναφέρει: Δημιουργία Λατομείου στους Λουσούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Κ...

Σε ανακοίνωσή του ο Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Καλαβρύτων, αναφέρει:
Δημιουργία Λατομείου στους Λουσούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Καλαβρύτων συμπαρατάσσεται με τους μαζικούς φορείς της περιοχής των Άνω Λουσσών, των Κάτω Λουσσών, της κοινότητας Καστριών, αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής για την μη δημιουργία λατομείου στην περιοχή. ΟΙ λόγοι που επικαλούνται είναι και προφανείς και βάσιμοι. Η Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων μαζί με τους βουλευτές του νομού (υπήρξε επερώτηση στην βουλή για το θέμα και από τους δυο βουλευτές του νομού μας) θα κάνει όλες αυτές τις ενέργειες που θα αποτρέψουν αυτή την εγκληματική απόφαση για την περιοχή μας. Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και τον Δήμο Καλαβρύτων άμεσα να πάρουν θέση για το θέμα και να ανταποκριθούν στο αίτημα των φορέων και κατοίκων της περιοχής για μη δημιουργία λατομείου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.