Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εικαστική εξόρμηση στο παλιό λιμάνι Αιγίου

Η τέχνη είναι ένα παλλόμενο σώμα, που αναγεννάται κάθε φορά, που κάποιος υπακούοντας στο μυστικό σινιάλο της, τολμά να αφήσει τους δισταγμο...

Η τέχνη είναι ένα παλλόμενο σώμα, που αναγεννάται κάθε φορά, που κάποιος υπακούοντας στο μυστικό σινιάλο της, τολμά να αφήσει τους δισταγμούς του κατά μέρος, για να γίνει αυτή η γλώσσα της ψυχής του.
Ένα μικρό πλήθος μαθητευόμενων καλλιτεχνών, το έκανε αυτό πράξη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο παλιό λιμάνι Αιγίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΔΗΚΕΠΑ και του εικαστικού και δασκάλου Alessanro de Martino.
Τα τραπέζια και οι καρέκλες «γέμισαν» γρήγορα από ενθουσιώδεις συμπολίτες μας -και όχι μόνο- κάθε ηλικίας, που η μόνη τους δυσκολία ήταν η επιλογή του θέματος που θα ζωγράφιζαν, μιας και το τοπίο πρόσφερε πολλές εναλλακτικές για τις οποίες μίλησε και ανέλυσε ο κος de Martino.
Ο άνεμος συμμετείχε στην δράση γυρίζοντας τα φύλλα των μπλοκ ακουαρέλας, όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου την αποφασιστικότητα των παρευρισκομένων να αποτυπώσουν στα έργα τους τα ζωηρά, υπό το βλέμμα του ήλιου, χρώματα. Στο τέλος μόνο χαμογελαστά πρόσωπα αποχώρησαν από την προβλήτα ευχαριστώντας πάλι και πάλι για το δρώμενο και αποσπώντας την υπόσχεση πως αυτή η εξωστρέφεια των εργαστηρίων ζωγραφικής θα επαναληφθεί με ανάλογες δράσεις στην διάρκεια της χρονιάς.
Εκ μέρους της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α
Η Πρόεδρος Μαρία Τσουκαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.