Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Ακάρ

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Χουλουσί Ακάρ, όπου έγινε στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών ...

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Χουλουσί Ακάρ, όπου έγινε στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Άμυνας των μελών του ΝΑΤΟ.
Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα ο Έλληνας υπουργός είχε συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον κ. Στόλτενμπεργκ για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιθετική ρητορική της τουρκικής ηγεσίας. Υπογράμμισε ότι οι εξελίξεις αυτές υπονομεύουν την ενότητα και τη συνοχή της Συμμαχίας, και την ασφάλεια και σταθερότητα στην περιοχή σε μια κρίσιμη συγκυρία.
Επίσης, επεσήμανε ότι πάγια θέση της Ελλάδας είναι η συνεννόηση και ο διάλογος με βάση το Διεθνές Δίκαιο και την αρχή καλής γειτονίας, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η Ελλάδα δεν θα δεχθεί αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.