HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα κόκκινα δάνεια "έκαψαν" τον Βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση

Την πόρτα της εξόδου από τη ΝΔ έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον βουλευτή Ανδρέα Πάτση μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι στο παρελθόν είχ...

Την πόρτα της εξόδου από τη ΝΔ έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον βουλευτή Ανδρέα Πάτση μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι στο παρελθόν είχε αγοράσει «κόκκινα» δάνεια και ότι κατέχει μέχρι σήμερα τρεις εταιρείες στο εξωτερικό. Αμέσως δόθηκε η εντολή από τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις οι οποίες δεν έπεισαν και οδήγησαν στη διαγραφή του.
Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού αναφέρει: «Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος είχε καταγγείλει ότι ο μέχρι πρότινος "γαλάζιος" βουλευτής Γρεβενών όχι μόνο πλούτιζε από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους, αλλά "εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές".

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την διαγραφή του βουλευτή Ανδρέα Πάτση από τη ΝΔ ζητεί από την κυβέρνηση να διαγράψει και το πλέγμα των διατάξεων που οδηγεί στην ασυδοσία των funds. «Χιλιάδες δανειολήπτες αγωνιούν και αυτοί κερδοσκοπούν στις πλάτες τους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας πως «οι καθεστωτικές και πελατειακές αντιλήψεις της ΝΔ στην άσκηση εξουσίας αποδεικνύονται καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.