Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Πρωτοβουλία για να... σταθεί όρθιο

Χτίστηκε το 1999, από τότε δεν έχει ποτέ επισκευαστεί με ορατές πλέον τις πληγές που αφήνει ο χρόνος. Ο λόγος για το Δικαστικό μέγαρο Καλαβ...

Χτίστηκε το 1999, από τότε δεν έχει ποτέ επισκευαστεί με ορατές πλέον τις πληγές που αφήνει ο χρόνος. Ο λόγος για το Δικαστικό μέγαρο Καλαβρύτων, στην είσοδο της πόλης, ένα κτίριο που πλέον στέκεται με πολλά προβλήματα και χρήζει άμεσων επισκευών.
Πρωτοβουλία για να συντηρηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων", ανέλαβε πρόσφατα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την Διοίκηση του Δικαστικού Μεγάρου. Επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Πάνο Αλεξανδρή για να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για την επιβεβλημένη πλέον συντήρησή του σε μεγάλη κλίμακα. Η συνάντηση, που διήρκησε αρκετές ώρες, ήταν παραγωγική και σε θετική κατεύθυνση. Το αμέσως επόμενο διάστημα, με εντολή του κ. Αλεξανδρή, θα βρεθούν στα Καλάβρυτα μηχανικοί για να αποτυπώσουν τις ανάγκες ώστε να κοστολογηθεί το έργο ωστε να ξεκινήσουν οι εργασίες. 
Το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων ως θεσμός, είναι ένα ιστορικό Πρωτοδικείο πολλά χρόνια παλαιότερο του Αιγίου (σε τέσσερα χρόνια κλείνει τα 100 χρόνια λειτουργίας του), που εξυπηρετεί πολίτες της ορεινής Αχαΐας και της απομακρυσμένης Αιγιάλειας με δύσκολη πρόσβαση στην πρωτεύουσα Πάτρα. (Διαβάστε σχετικό αφιέρωμα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.