HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πετυχημένη η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας από 6ηΥΠΕ και ΕΠΣ Αχαΐας

Εξαιρετικά επιτυχημένη η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαΐας...

Εξαιρετικά επιτυχημένη η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο Προσφυγικών Πατρών και ξεκίνησε στις 8:30 το πρωί, σε ένα άψογα οργανωμένο και προστατευμένο περιβάλλον από τη διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συγκεντρώθηκαν περίπου 40 μονάδες αίμα! Η ανταπόκριση της αθλητικής οικογένειας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας ήταν συγκινητική, ενώ όπως ειπώθηκε και στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Παρασκευή για τη σημερινή δράση, πρόκειται να γίνει θεσμός. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, από τη Λευκάδα όπου βρίσκεται για το τριήμερο επιστημονικό συνέδριο που διοργάνωσε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, ευχαρίστησε θερμά την ΕΠΣ Αχαΐας για τη μεγάλη στήριξη που παρείχε στη δράση της Κυριακής, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και νέα κοινή δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.