HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940

Οι Καμενιάνοι τίμησαν τους ήρωες του έπους του 1940, λιτά και απέριττα με σεβασμό στη μνήμη τους. Όλοι έσμιξαν στο ηρώο του χωριού και οργά...

Οι Καμενιάνοι τίμησαν τους ήρωες του έπους του 1940, λιτά και απέριττα με σεβασμό στη μνήμη τους. Όλοι έσμιξαν στο ηρώο του χωριού και οργάνωσαν μια πολύ όμορφη εορτή, θυμίζοντας σε όλους όπως και τότε, πως ….«οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες», κάτω από αντίξοες συνθήκες και δυσκολίες. Η εκδήλωση περιλάμβανε: Σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Κωνσταντίνο Νικολόπουλο-Καμενιανίτη, τήρηση ενός λεπτού σιγής και κατάθεση στεφάνων από τους παρευρισκομένους, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Συγκινητική ήταν η παρουσία των νέων παιδιών αλλά και των μεγαλυτέρων, που στο τέλος με ένα στόμα έστειλαν το δικό τους δυνατό μήνυμα. Χρόνια πολλά Καμενιάνοι!! Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.