HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την α...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια για την μητέρα της 12χρονης. Η βασική κατηγορία που της αποδίδεται είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.
Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη νωρίς το απόγευμα και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.
Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.