HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

EUROPA LEAGUE: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Κριστιάν Στράιχ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το «2 στα...

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Κριστιάν Στράιχ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το «2 στα 2» στον όμιλο, ενώ οι Πειραιώτες παρέμειναν χωρίς πόντο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Καραμπάγκ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Ναντ.
Ο Ολυμπιακός στον απόηχο της σπουδαίας μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ανακοινώθηκε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και ηττήθηκε από τους Γερμανούς, που άνοιξαν το σκορ στο Χέφλερ στο 5’ και πέτυχαν δύο ακόμα γκολ με τον Γκρέγκοριτς (25’, 53’).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσιουκ), Μπόουλερ (63′ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Γκ. Ροντρίγκες) και Ουί-Τζο Χουάνγκ.
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Γκούντερ, Λάινχαρτ, Γκιντέρ, Σιντίλα (78′ Κούμπλερ), Χόεφλερ, Έγκεστεϊν, Γκρίφο (78′ Γκρίφο), Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Κιερέ (63′ Γέονγκ) και Γκρέγκοριτς (63′ Σάντε).

Από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.