HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία γ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα και προσποιούμενος υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, αρμόδιος για τις αιτήσεις σχετικά με την επιδότηση ρεύματος έπεισε την παθούσα και του έδωσε αριθμούς και κωδικούς τραπεζικής του κάρτας, με αποτέλεσμα να μεταφέρει το ποσό των (5.199) ευρώ από λογαριασμό της παθούσας, σε λογαριασμό τρίτου.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλείκων.
Ειδικότερα, 54χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό μια 43χρονη ημεδαπή γυναίκα συγκρούστηκε μετωπικά με δημοσίας χρήσεως φορτηγό, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και της συνοδηγού του αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του φορτηγού.
Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.