HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ρευματοκλοπή κατ' εξακολούθηση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία και κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μετέβησαν σε τραπεζικό κατάστημα, όπου ο ένας εισήλθε στο εσωτερικό και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε εργαζόμενους και πελάτες και εξανάγκασε τον ταμία να του παραδώσει το χρηματικό ποσό, ενώ ο δεύτερος δράστης παρέμεινε εξωτερικά του καταστήματος επιτηρώντας το χώρο.
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, που διενεργήθηκε σε κατάστημα, που λειτουργούσε ως υπεύθυνος, επέδειξε πλαστή γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος.

Σύλληψη αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Κρατικό αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαπές γυναίκες, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό το Βέλγιο, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.