HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων στην Πάτρα

Διενεργήθηκαν (56) τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (13) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέ...

Διενεργήθηκαν (56) τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (13) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και προστατευτικού κράνους Αφαιρέθηκαν 1 άδεια ικανότητας οδήγησης, 4 άδειες κυκλοφορίας και 5 πινακίδες κυκλοφορίας 
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, διενεργήθηκαν το τελευταίο διήμερο, στην Περιμετρική Πατρών και πέριξ αυτής, στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων. 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν συνολικά (56) τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσαν (13) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και μη χρήση προστατευτικού κράνους. Παράλληλα, αφαιρέθηκαν από οδηγούς και οχήματα, 1 άδεια ικανότητας οδήγησης, 4 άδειες κυκλοφορίας και 5 πινακίδες κυκλοφορίας. 
Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.