HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φιλική ισοπαλία Α.Ε.Καλαβρύτων - Α.Ε.Αιγίου

Σε φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, η Α.Ε.Καλαβρύτων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Α.Ε. Αιγίου σε ένα χορταστικό φιλικό μ...

Σε φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, η Α.Ε.Καλαβρύτων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Α.Ε. Αιγίου σε ένα χορταστικό φιλικό με πολλές φάσεις και από τις δυο πλευρές. Η ομάδα της Αιγιάλειας ήταν αυτή που σημείωσε πρώτη γκολ στο 11ο λεπτό με τον Σάντρι Αϊντίν, ύστερα από ωραία προσωπική προσπάθεια.
Η ομάδα των Καλαβρύτων ισοφάρισε με ατομική προσπάθεια του Καλαμαρά και σουτ 1-1 στο 25ο λεπτό, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη προηγήθηκαν τα Καλάβρυτα με τον Ασπρούκο που κινήθηκε διαγώνια και πλάσαρε για το 2-1 στο 52΄. Στο 74΄ ακολούθησε η ισοφάριση 2-2 της Α.Ε. Αιγίου με γκολ πάλι από τον Αϊντίν, ο οποίος παραβίασε την αντίπαλη εστία με μακρινό σουτ εκτός περιοχής.
Τα Καλάβρυτα είχαν και τρία δοκάρια. 
Ο τερματοφύλακας των Καλαβρύτων, Κώστας Παπαδημητρόπουλος είχε την ατυχία να γυρίσει το πόδι του στο ζέσταμα πριν το παιχνίδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες.
Συνθέσεις:
Α.Ε. Καλαβρύτων (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Παπαγεωργίου, Στ. Τσαβαλάς, Σαλάι, Γκλαβάς, Αλεξόπουλος, Σκιαδάς, Καυγάς, Καλαμαράς, Μητρόπουλος, Ασπρούκος Στο β΄ μέρος έπαιξαν οι Γ. Τσαβαλάς, Βάκρινος, Βλάχος, Παπαβραμόπουλος, Δαφαλιάς, Ρετζίνο.
Α.Ε. Αιγίου (Λ. Σκαρτσίλας): Μερκούρης, Π. Βασιλακόπουλος, Μεσσήνης, Κόλα, Μπάσα, Χρυσανθόπουλος, Ερ. Αϊντίν, Κ. Δημόπουλος, Α. Αϊντίν, Μπούζι, Πολίτης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι Ν. Βασιλακόπουλος, Λιάκος, Νύχτης, Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.