HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Πρόλαβαν τα χειρότερα από δυο ταυτόχρονες εστίες φωτιάς (ΦΩΤΟ)

Πρόλαβαν τα χειρότερα οι Πυροσβεστικές δυνάμεις με την άμεση κινητοποίηση στο Μάνεσι Καλαβρύτων με πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δύο ...

Πρόλαβαν τα χειρότερα οι Πυροσβεστικές δυνάμεις με την άμεση κινητοποίηση στο Μάνεσι Καλαβρύτων με πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Η πρώτη εστία ήταν λίγα μέτρα από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου και η δέυτερη, πεντακόσια περίπου μέτρα βορειοδυτικά της Μονής σε δύσβατο σημείο.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν πολύ γρήγορα την εστία κοντά στην Μονή και με την συνδρομή ελικοπτέρου κατάφεραν να ελέγξουν γρήγορα και την δεύτερη εστία που ήταν και η πιό επικίνδυνη. 
Στο σημείο επιχείρησαν 22 άντρες με 10 οχήματα από την Π.Υ.Καλαβρύτων, Αιγίου και Πάτρας, ένα ελικόπτερο, πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ και μονάδα της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων. Επικεφαλής ο Διοικητής Αχαΐας, Πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, παρουσία του Διοικητή της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Κωνσταντίνου Μπαλτά, ενώ σημαντική και η βοήθεια από τους άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων με επικεφαλής τον Διοικητή Βασίλειο Σταθούλια και της ΔΕΔΔΗΕ με τον κ. Κοντογιώργη 
Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο σημείο βρέθηκε ο πανταχού παρών Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μανεσίου κ. Κουτρουμάνης και οι Ιερείς π. Γεώργιος Τζελέπης και Ιερομόναχος Γερμανός.   
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.