Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κωνσταντίνου Κατσιάρη: ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ - Ανοικτή Επιστολή

Τού Κωνσταντίνου Κατσιάρη, εκ Κρινοφύτων, Τακτικού Μέλους τού απερχομένου Δ. Σ. τής Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλήτωρ», θ...

Τού Κωνσταντίνου Κατσιάρη, εκ Κρινοφύτων,
Τακτικού Μέλους τού απερχομένου Δ. Σ. τής Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλήτωρ», θητείας 2018-2022.

ΘΕΜΑ:
Σχετικά με το ισχύον Καταστατικό τής Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλήτωρ»,
που απεκλήθη ...«Κουρελόχαρτο» (!)
από τους ανατροπείς του.
«…ό,τι αρχίζει με παράξενο τρόπο, έτσι πρέπει και να τελειώνει…» Μιχαήλ Λέρμοντωφ, Ρώσος Ποιητής -1815-1841.
Εν όψει τής εκ δευτέρου προκηρυχθείσης Απολογιστικής και
Εκλογικής Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως, γιά τις 17 Οκτωβρίου 2022, μετά την αποτυχούσα, κατά την συνεδρίαση στις 29-06-2022, οφείλω
να ενημερώσω τα μέλη τής Ομοσπονδίας μας,
γιά τα επόμενα:

Με την άκρως απαξιωτική λέξη «ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ» χαρακτηρίσθηκε το επίσημο καί ισχύον Καταστατικό Λειτουργίας της Ομοσπονδίας μας, Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλήτωρ» καί μάλιστα από χείλη καθηγητού, που επαίρεται ότι «διαθέτει πτυχίο, αλλά, κατά την γνώμη μου, όχι σύνεση και συμβολή.
Καί τούτο γιατί απέδωσε τον δυσφημιστικό χαρακτηρισμό «κουρελόχαρτο» στο Καταστατικό μας, όχι σε (συγχωρητέα) ιδιωτική συζήτησή του, αλλά, επισήμως, στην Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2022 καί ενώπιον ένδεκα (11) παρόντων αντιπροσώπων, επτά συλλόγων-μελών τής Ομοσπονδίας μας (!) επί συνόλου 13ων σωματείων και 39 αντιπροσώπων.
Κατά την προ μικρού χρόνου της 29ης Ιουνίου 2022 συνεδρίαση τής Τακτικής Γενικής Απολογιστικής και Εκλογικής Συνέλευσης.
Και, Εύλογα η Γενική Συνέλευση διαλύθηκε πριν ολοκληρώσει το έργο της εξ αιτίας παραβάσεων τού Καταστατικού από τον Πρόεδρο του απερχομένου Δ/Σ και τους συνοδοιπόρους του στο επικλινές έδαφος τής καταστατικής αταξίας.
Τα γεγονότα είναι γνωστά καί τα επαναλαμβάνω:
Ο Πρόεδρος του Δ/Σ αθετών ομόφωνη απόφαση τού Δ.Σ. , από τις 05 Ιουνίου 2022, κατά την οποία είχαν ορισθεί επακριβώς τα θέματα τής ημερησίας διατάξεως γιά την επικείμενη συνεδρίαση τής Γ.Σ στις 29/6/2022 , αναλώθηκε σε αντικαταστατική καί αιφνίδια παραβίαση τών δεσμευτικών αποφάσεων.
Συγκεκριμένα:
Ενεργώντας προκλητικά, αιφνιδίασε τους πάντες, παρουσιάζοντας φακέλλους δύο (2) νέων Σωματείων καί απαιτώντας την εσπευσμένη εγγραφή τους (!) παρ’ ότι γνώριζε καί τού επισημάνθηκε Έγκαιρα, ότι αυτή η ενέργεια ήταν αντίθετη με το Καταστατικό τής Ομοσπονδίας, αφού δεν είχε προηγηθεί σχετική απόφαση τού Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι δύο φάκελλοι αφορούσαν:
α) Την Αδελφότητα Φιλιωτών Καλαβρυτινών «Άγιος Βλάσιος», με τρία μέλη της παρόντα, χωρίς ανάλογη, σχετική πρόσκληση, Και:
β) Τον Εκπολιτιστικόν-Επιμορφωτικό Σύλλογο τής Κλειτορίας Καλαβρύτων.
Μιά ενέργεια που περιείχε τα στοιχεία αυθαιρεσίας καί παρανομίας, που όμως δεν αιφνιδίασε τους πάντες, αλλά μόνον τους τρείς «αμύητους» στην προσχεδιασμένη παρανομία, τον κ. Αθανάσιο Χριστοδουλόπουλον, Γενικό Γραμματέα του Δ/Σ, το πρόσωπό μου, τακτικό μέλος του Δ/Σ και του κ. Χρήστου Καμπέρου, Αντιπροσώπου και Προέδρου του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής «Ο Άγιος Δημήτριος», που οι δύο πρώτοι, είχαμε αναλάβει το έργο τής επίπονης προετοιμασίας τής εν όψει Γενικής Συνέλευσης και ιδιαιτέρως των Εκλογών 29-6-2022, σχεδόν ένα μήνα πριν την σύγκλιση τής Γενικής Συνέλευσης, οι οποίοι εξ αιτίας αυτής, τής εύλογης διαφωνίας μας γιά την αντικαταστατική μεθόδευση τού Προέδρου καί την υποκριτική σιωπή τών λοιπών μελών, αμφότεροι, δεχθήκαμε επιθέσεις προσωπικού χαρακτήρα (!) και Απεχωρήσαμεν.
Αλλ’ όμως, επειδή είναι σε όλους γνωστόν ότι, σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό, ο εκάστοτε Πρόεδρος του Δ/Σ έχει συγκεκριμένα καθήκοντα, ένα τών οποίων είναι καί η πιστή εφαρμογή όλων τών διατάξεων τού Καταστατικού, καί, ταυτόχρονα, η τήρηση των αποφάσεων του Δ/Σ, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
1. Γιατί τα υπόλοιπα, πλην των τριών αμύητων, από τα παρευρισκόμενα μέλη τού Δ/Σ, δεν εναντιώθηκαν σε αυτή την καταστατική ανομία, τής παραβίασης μιάς ομόφωνης απόφασης τού Δ-Σ-5-6-2022, ως όφειλαν ? ?
2. Γιατί τα αυτά μέλη δεν έλαβαν θέση υπέρ τών δύο μελών, που εδέχοντο επίθεση γιά την έντιμη υπεράσπιση τού Καταστατικού μας ? ? Και ως συναδελφική και δεοντολογική συμπαράσταση…
3. Γιατί ουδείς εξ αυτών δεν θορυβήθηκε από την απροκάλυπτη παραβίαση τού Καταστατικού. Ήτοι ενός γεγονότος, που «ανοίγει τον δρόμο» τής αυθαιρεσίας, γιά μελλοντικές παραβιάσεις, πιθανόν καί σε βάρος τους, σύμφωνα με το γνωμικό «ενός κακού, μύρια έπονται » ? ?
4. Γιατί δεν απόρησαν με την, εσπευσμένη καί αγχωτική προσπάθεια τού Προέδρου του Δ/Σ, να εγγραφούν πάραυτα, τα δύο Σωματεία ? ?
Ποίο το κέρδος μιά εγγραφής, που μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, σύννομα καί σύμφωνα με τα οριζόμενα στις σχετικές διατάξεις τού Καταστατικού? ?
Παρασύρθηκαν? ? Ίσως, Ναί, Ίσως όχι.
Πάντως η σιωπή σημαίνει συναίνεση, κι αυτό δεν αλλάζει...
ΣΣ: Βεβαίως, κατά την όλη διαδικασία τών αντεγκλήσεων, ακούσθηκαν πολλά, μη έχοντα σχέση με την Γ/Σ, αλλά επίθεση στους Μη Μυημένους, Αθ. Χριστοδουλόπουλον, Κ. Κατσιάρη και Χρ. Καμπέρο…
«εξ’ Ών έκαστος έχει κατά διάνοιαν», αλλά δεν είναι τού παρόντος.
Απάντηση υπάρχει:
Καί δεν είναι άλλη από το ότι υπήρξε προσυνεννόηση.
Σε Παρασυναγωγή, με σκοπό να απομονωθούν καί να αποδυναμωθούν, Οι, Αθανάσιος Χριστοδουλόπουλος, το πρόσωπό μου και Χρήστος Καμπέρος, προκειμένου να επιτευχθεί πλειοψηφία στο νέο Δ/Σ, ώστε ν’ ανανεώσει την θητεία του ο νυν απερχόμενος Προέδρου τού Δ/Σ, στην νέα θητεία 2022-2025. Γιατί άραγε? ?
Έτσι, σύμφωνα με το Γκαιμπελικό αξίωμα:
«Αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τα λόγια μας, τόσο το χειρότερο γιά αυτά».
Το επίσημο, ισχύον Καταστατικό μιάς μεγάλης καί παλαιάς Ομοσπονδίας, έγινε ... «κουρελόχαρτο» !!
Ένας Άθλιος χαρακτηρισμός, μιά καθολική προσβολή απάντων, την οποία πολύ εύκολα απεδέχθησαν οι παρόντες με την σιωπή τους, ανεχόμενοι πραξικοπηματική μεθόδευση.
Μόνο τέτοιες διαδικασίες, γίνονται με την υπόκρουση ...εμβατηρίων !
Ας μη ξεχνούν ότι, η πέτρα δεν σταματά στον κατήφορο. Καί ότι όποιος «άρχεται χειρών αδίκων» κατά κανόνα ...γλυκαίνεται καί δεν σταματά ! !
Έπρεπε λοιπόν να ονομασθεί το επίσημο Καταστατικό μας, ως κουρελόχαρτο, ακριβώς, γιά να απαξιωθεί η ...«εμμονή» τής διάταξής του, η οποία επιτάσσει τον Πρόεδρον τής Ομοσπονδίας καί κάθε Πρόεδρον Σωματείου-μέλους ή άλλου Φορέα, ότι στην περίπτωση εισδοχής νέων μελών οφείλει ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ καί ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, καί ότι σε περίπτωση διαφωνίας έστω καί ενός, παύει άμεσα κάθε σχετική ενέργεια.
Δυστυχώς, λόγω συνηθείας, τα τραγελαφικά δεν με εκπλήσσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά. Ήδη από την πρώτη ημέρα της Γ.Σ. στην συνεδρίαση 7-1-2018 το Καταστατικό είχε ανάλογη «σκαιά» αντιμετώπιση, ως η ανωτέρω. Πάντα υπό διαφορετικούς χειροκροτητές καί διαφωνούντες.
Οι τότε διαφωνούντες, συμφωνούν σήμερα καί τ’ ανάπαλιν.
Η Υποκρισία αποδίδει καί τα οφέλη τής είναι ελκυστικά... για τους φωνασκούντες με χαιρεκακία σήμερον…
Ενθυμούμεθα όλοι, μα όλοι, στα πρωτινά κοντινά χρόνια πύρινους διαλόγους και άρθρα, αντιπαραθέσεων, για τους εορτασμούς των προεπαναστατικών γεγονότων τον Μάρτιον του 1821 στην Κατσάνα --Φροξυλιάς και Χελωνοσπηλιάς-- με την τωρίνη αλλαγή λόγων και έργων… Και όχι μόνον…
Και μένεις Άναυδος (αν -- στερητικόν+αυδή=φωνή) δηλαδή άφωνος από κατάπληξη και Αηδιασμένος…
Όσον αφορά τα διημειφθέντα στην επιλήψιμη Γενική Συνέλευση, οι διαφωνούντες με το αιφνίδιο πραξικόπημα τού Προέδρου του Δ/Σ, αντεδράσαμε δυναμικά, Οι αμύητοι, Αθανάσιος Χριστοδουλόπουλος, το πρόσωπό μου και ο Χρήστος Καμπέρος και δεχθήκαμε αήθεις καί προσωπικές επιθέσεις, συνεπεία τών οποίων οι δύο πρώτοι, ο Αθανάσιος Χριστοδουλόπουλος Γ/Γ-Δ-Σ υπέβαλλεν παραίτηση, καθώς και εγώ ο γράφων, ενιστάμενος και διαμαρτυρόμενος ομοίως καί αποχωρήσαμε από την Γ.Σ. , αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην παρανομία, που ως γνωστόν χρειάζεται άτομα άνω τού ενός γιά να φέρει αποτέλεσμα. (Είναι κοινός τόπος, ότι ακόμα καί ο μοναχικός διαρρήκτης δεν έχει ...τύχη !)
Στην Γ/Σ της 29ης Ιουνίου 2022, ειπώθηκε με στεντόρεια φωνή καί ...επαναστατική έξαψη, ανεμίζοντας ταυτόχρονα καί το επίσημο Καταστατικό:
«Αυτό δεν είναι Καταστατικό είναι κουρελόχαρτο ! Όλο λάθη από τον Κατσιάρη» ! !
Καί προς επιβεβαίωσιν τών «λαθών» μου ακολούθησε η ...τρομερή κατηγορία::
«Έγραψες την λέξη Κλήτωρ με ήτα ! Σας έχω ‘πεί πολλές φορές να το διορθώστε.
Εσύ (έδειχνεν εμέ τον γράφοντα) μόνο Καβάφη μπορείς να γράφεις».
Μάλιστα:
Το δύστυχο Καταστατικό μας έγινε «κουρελόχαρτο» επειδή τα «πολλά λάθη» είναι το εξής ένα:
...Ορθογραφικό ! ! Κλήτωρ με ήτα.
Ακόμη πιό Άθλιο και Διαβολικό:
Ειπώθηκε, εις τον δεύτερον Αντιπρόσωπον και Γενικόν Γραμματέαν της Ενώσεως Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» κ. Πανουτσόπουλον Μάριον:
«Εσύ είσαι εγκλωβισμένος του Κατσιάρη.»
Ευθεία προσβολή και παρέμβασις, να διαλυθεί Η Ένωσις Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι»…
Απάντησε ο Χρήστος Καμπέρος και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
«Αυτό είναι ανήθικο.» Και του αφαιρέθηκε ο λόγος.
Αυτά συνθέτουν και διαμορφώνουν κλίμα σφοδρής αντιπαλότητας, έχθρας, προσωπικής απαράδεκτης κατασυκοφάντησης και προϋπάρχουσα και εκφράζουσα ΤΩΡΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, με ΤΙΜΗΜΑ την -εξαΰλωση- της Ομοσπονδίας…
Δεδομένα επίσης ό,τι Αντικαταστατικώς και παρανόμως εμπλέκονται με το αρχείο και τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας...
Η Τύφλωση μίσους των δεν ωφελεί την Ομοσπονδίαν.
Εμείς οι προηγούμενοι ΣΤΥΛΩΒΛΑΤΕΣ από την ίδρυση της το έτος -2002 έως 31-12-2017 την κρατήσαμε ζωντανή και όλες οι ενέργειες μας κι’ αποφάσεις ήταν σύννομες και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΕΣ.
Ναι !!
Ποτέ δεν είχαμε αντιπαραθέσεις χυδαιοτήτων και παραβιάσεων του καταστατικού…
ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ…
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ… ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ…
Φυσικά αναφέρθηκε στην Γ/Σ και αυτό το (εκ παραδρομής) ορθογραφικό λάθος τού Καταστατικού. Αλλ’ όμως δεν είχε το σθένος κανείς να επισημάνει, ότι το κείμενο του Καταστατικού, ΔΕΝ είναι ενός μοναχικού συντάκτη, αλλά αποτέλεσμα συνεργασίας ΕΠΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002 ! !
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΚΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΣΙΆΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΕΡΟΥ…
ΑΠΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙΡΟΦΥΚΤΟΥΝΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΤΩΝ.
Θα αναφερθούμε στους αγώνες μας, σε άλλο άρθρο, εις απάντησιν κρίσεως...
Εκείνο που φάνηκε καθαρά από όλα αυτά, που συνέβησαν στην διαλυθείσα Γ/Σ στις 29-6-2022, είναι ότι, δυστυχώς, αγνοούν οι πολλοί, κυρίως -ο διαλαλών Στέντωρ- , πως ένα Καταστατικό, είτε είναι Κουρελόχαρτο, είτε Ευαγγέλιο, ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΙΑ (ακόμα καί ένα ορθογραφικό λάθος, ή ένα παρόραμα σε διατύπωση) χωρίς προσφυγή στο αρμόδιο Δικαστήριο (!)
Κι έτσι βγαίνει το συμπέρασμα, ότι:
α) Ο έγκριτος Δικηγόρος Αθηνών και Νομικός, κ. Αθανάσιος Μητρούσης, που είχε την επιμέλεια τού κειμένου καί διεκπεραίωσε την όλη νομική διαδικασία εγκρίσεως τού Καταστατικού,
β) Ο αρμόδιος καί κατά πάντα υπόλογος γιά τις αποφάσεις του, κ. Δικαστής τού Πρωτοδικείου Αθηνών, και:
γ) Τα μέλη τής πρώτης μας Γενικής Συνέλευσης, που το ενέκριναν καί το κατέστησαν ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, με την έκδοση τής απόφασης, υπ’ αριθμόν (6899/22-11-2002) τού Πρωτοδικείου Αθηνών καί την καταχώρησή του στο βιβλίο Σωματείων (Α.Μ 694), όλοι αυτοί είχαν άγνοια πως ασχολήθηκαν με ένα ...Κουρελόχαρτο! !
Μάλιστα.
Καί ότι αυτό, το ανεκάλυψαν ... είκοσι (20) χρόνια μετά την λειτουργία τής Ομοσπονδίας μας , υπό αυτού του κουρελόχαρτου !
Πάλι μάλιστα...
Από όλα αυτά είναι φανερό ότι αναδύονται, Μικροψυχία, Εμπάθεια, Κακεντρέχεια και Υποκρισία. Τα έλκη τής ανθρώπινης ψυχής...
Ναί μεν είναι βέβαιον ότι τα ανωτέρω χυδαιολογούντα μέλη επιδιώκουν να είναι η Ομοσπονδία μας παγιδευμένη και ελεγχόμενη.
Αλλά αυτό, δεν είναι το ζητούμενο στο παρόν.
Υπάρχει καιρός γιά αυτά.
Ούτε μού προκαλεί ανησυχία, που έγινε μέλος της Ομοσπονδίας, ο Σύλλογος Λυκουριωτών «Ο Προφήτης Ηλίας», στην Γ/Σ στις 7-1-2018 με τρόπο λίαν Αντικαταστατικόν και όχι με ομόφωνη απόφαση, έτσι που κατέστη το μοναδικό Σωματείο που έγινε μέλος τής Ομοσπονδίας χωρίς ομόφωνη απόφαση !
Και Που τότε οι συμπλέοντες σήμερον, όπως κι’ εγώ επικρίναμε τότε, ΤΗΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗΝ ΑΥΤΗΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗΝ ΤΟΥ.
Πώς αλλάζουν οι καιροί και φέρνουν ξηρασία…
«Κύριε, βόηθα νὰ θυμόμαστε… το δόλο την ιδιοτέλεια, το στέγνωμα της αγάπης.
Κύριε βόηθα να τα ξεριζώσουμε…». Γ. Σεφέρη
Αλλά, προσωπικά, δίνω μεγαλύτερη σημασία να μάθω αν αυτοί οι χυδαιολογούντες, είκοσι (20) χρόνια μετά την ισχύ του, έμαθαν ότι πρόκειται για Καταστατικό ...ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ! !
Αν συμφωνούν με τον χαρακτηρισμόν «κουρελόχαρτο» και τα άλλα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των, καθώς και τα απλά μέλη των Σωματείων των.
Ας γνωρίζουν ότι, πτύοντας το επίσημο, επί εικοσαετίαν (20ετίαν) Καταστατικό Λειτουργίας της Ομοσπονδίας, τα υγρά επιστρέφουν στα πρόσωπα όλων μας.
Καί πως, αν συμφωνούν, ότι επί είκοσι χρόνια ήσαν μέλη Ομοσπονδίας, τής οποίας το Καταστατικό απεκαλύφθη πως είναι «Κουρελόχαρτο», η επομένη έντιμη ενέργειά των, πρέπει να είναι διττή: ήτοι:
Να προβούν σε άμεσες ενέργειές των α) να τροποποιήσουν τα Καταστατικά Λειτουργίας των Σωματείων των και β) της Ομοσπονδίας, που θα δίνουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ…
Η Αγορά και η τεχνολογία τα έχει όλα καλά και κακά…
Τι είπαμε στην αρχή ? ?
Ό,τι αρχίζει με παράξενο τρόπο, έτσι πρέπει και να τελειώνει.

Καί όποιος υπηρετεί ή συναινεί στην εκτροπή εις βάρος άλλων, ανοίγει τον δρόμο καί γιά την δική του, εις το μέλλον.
Η φίμωση είναι μητέρα τής Υποταγής.
Καί η Μνήμη Τιμωρός ! ! !
Συνημμένα:
Δημοσιεύω το Καταστατικό, εις κρίσιν δημοσίαν και Δικαίαν…

Αθήναι Σεπτεμβρίου 22 έτους 2022
Κωνσταντίνος Κατσιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.