HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟ ΚΑΙ ΑΥΓΕΝΑΚΗ - ΑΒΕΒΑΙΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Με την αντιδικία μεταξύ της ΕΠΟ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να κρατεί καλά, όλα είναι ανοιχτά για την πολύ πιθανή με τα μέχρι τώ...

Με την αντιδικία μεταξύ της ΕΠΟ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να κρατεί καλά, όλα είναι ανοιχτά για την πολύ πιθανή με τα μέχρι τώρα δεδομένα αναστολή των πρωταθλημάτων. Η Ομοσπονδία συγκάλεσε σήμερα Γενική Συνέλευση για να συζητηθούν όλα αυτά και κυρίως το πολύκροτο ζήτημα του Μητρώου καθώς παραμένουν πολλές οι ερασιτεχνικές ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί πλήρως και άλλες που δεν έχουν καν προχωρήσει προς αυτή τη διαδικασία.
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί παρουσία των εκπροσώπων των Ενώσεων – μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα κάποιες Ενώσεις ήδη προχώρησαν σε αναστολή πρωταθλημάτων όπως εκείνη της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ άλλες όπως εκείνη της Αρκαδίας έχουν κανονικά βγάλει το πρόγραμμα τους και περιμένουν να δουν τι ακριβώς θα συμβεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος έχει αναφερθεί συνεχώς στο θέμα του Μητρώου τονίζοντας: «Το ζήτημα του μητρώου είναι κρίσιμο και συναρτάται άμεσα με την ίδια την ύπαρξη των ερασιτεχνικών σωματείων. Η γραφειοκρατία με την οποία έρχονταν αντιμέτωπα τα σωματεία ήταν ήδη θηριώδης και το μητρώο αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα. Ο στόχος θα έπρεπε να είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών και όχι η ενίσχυσή της. Για να μιλάμε συγκεκριμένα, θα εξηγήσω τι ακριβώς ίσχυε και πώς αλλάζουν τα πράγματα με την απόφαση της κυβέρνησης να θεσπίσει το μητρώο. Όπως προανέφερα, το σύστημα αδειοδότησης των ερασιτεχνικών σωματείων ήταν ήδη αφόρητα γραφειοκρατικό, αφού υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά στάδια πιστοποίησης».
Σήμερα αναμένονται αποφάσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το θέμα της αναστολής των πρωταθλημάτων.

Λ. Αυγενάκης: «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ονειρεύεται πως ο λόγος του είναι ο νόμος»
Με δηκτικό τρόπο απάντησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
«Ούτε Μητρώο αποδέχεται ο πρόεδρος ΕΠΟ, ούτε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ποδοσφαιρικών σωματείων, ούτε υποχρέωση Περιφερειών να εκδίδουν άδειες αγώνων! Έτσι είναι όταν… ονειρεύεται πως ο λόγος του είναι ο νόμος! Οι μάσκες έπεσαν! Τάξη παντού, σε όλο το αθλητικό μας οικοδόμημα», υπογραμμίζει ο κ. Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.