HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: "Φιλικά" με γεμάτες κερκίδες

Τρία φιλικά παιχνίδια έχει δώσει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα της Β...

Τρία φιλικά παιχνίδια έχει δώσει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας. Το εντυπωσιακό, εκτός από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας είναι η προσέλευση θεατών, που γεμίζουν τις κερκίδες, συμμετέχοντας ενεργά και δείχνοντας της αγάπη τους για την ομάδα. 
Μπορεί μετά από τρία χρόνια στην Α' κατηγορία, η ομάδα των Καλαβρύτων να υποβιβάστηκε την Β' Αχαΐας, αλλά με τέτοια ώθηση, αναμένεται φέτος να πρωταγωνιστήσει! 

Να σημειώσουμε οτι από τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί στις ομάδες για την ένταξή τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, (η ομάδα των Καλαβρύτων έχει ενταχθεί στο Μητρώο) η έναρξη του Πρωταθλήματος που είχε οριστεί για 1-2 Οκτωβρίου, πάει... πίσω     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.