HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αραχωβίτης, Αναγνωστοπούλου και Μάρκου σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός Γεωργίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, μαζί με την βουλευτή και πρώην Υπουργό Ανάπ...

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός Γεωργίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, μαζί με την βουλευτή και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης, τη Σία Αναγνωστοπούλου, τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Μιχάλη Σιδηρόπουλο, τον αναπληρωτή συντονιστή, Ανδρέα Ριζούλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στην Κλειτορία και τα Καλάβρυτα όπου είχαν συνάντηση με την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Καλαβρύτων συζητώντας για τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάρκου: "Η δια ζώσης επαφή με τον παραγωγικό κορμό της ελληνικής κοινωνίας, με τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους είναι σημαντικότερη από την επικοινωνιακή υπεροπλία της κυβέρνησης. Τα προβλήματα και τα αδιέξοδα άλλωστε τα ζει ο κόσμος καθημερινά, δεν μπορεί να του τα κρύψει κανένας. Και σε αυτά τα προβλήματα, θα δώσουμε σύντομα εμείς τις λύσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.