Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλεία: Τραγικός θάνατος 61χρονου - Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ

Τραγικό θάνατο είχε ένας 61χρονος από τη Ροδιά Πηνείας, το απόγευμα της Παρασκευής (16-09-2022), όταν το τρακτέρ που οδηγούσε εξετράπη της ...

Τραγικό θάνατο είχε ένας 61χρονος από τη Ροδιά Πηνείας, το απόγευμα της Παρασκευής (16-09-2022), όταν το τρακτέρ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χωράφι, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει το βαρύ όχημα.
Περίπου στις 19:00 το απόγευμα επέστρεφε στο χωριό του μετά τις γεωργικές εργασίες που είχε κάνει στο χωράφι του. Στο 5ο χλμ της επ. οδού Λαγάνα – Ροδιάς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που οδηγούσε, βγήκε από το δρόμο και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.
Το τραγικό δυστύχημα έγινε αντιληπτό από περίοικους που έσπευσαν σε βοήθεια. Σύμφωνα με το ilialive.gr, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σιμόπουλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.