HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

29η Agrotica από 20 έως 23 Οκτωβρίου

Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή A...

Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή Agrotica αναμένεται να αποτυπώσει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, τον παλμό της αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης στη χώρα.
Παράλληλα, μέσω του καθιερωμένου Πανελλήνιου Συνεδρίου που οργανώνεται με τη συνεργασία της HELEXPO και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, η 29η Agrotica θα αποτελέσει πεδίο επιστημονικής συζήτησης σε θέματα που αφορούν εν γένει στον αγροτικό τομέα δίνοντας βήμα σε ειδικευμένους επιστήμονες να παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες μελέτες τους.
Οι πόρτες της Agrotica άνοιξαν για πρώτη φορά το 1985 στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε, κάθε διοργάνωση προσελκύει χιλιάδες κόσμου που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις και την παγκόσμια τεχνολογία σε όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται ανά διετία, στον τομέα των γεωργικών ?μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και ?ία από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη.
Ωράριο
Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00
Σάββατο 10:00-20:00
Η έκθεση αναπτύσσεται στα περίπτερα 1, 2, 2 όρ., 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 8 ορ., 9 όρ., 10, 12, 13, 14, 15, 16, 16 ορ., 17, στους υπαίθριους τομείς A08, Β10, Β07, B13, C08, C03 και στα κύτταρα (περίπτερο 11)
Είσοδος
Με προσκόμιση του Δελτίου Εμπορικού Επισκέπτη στην είσοδο της έκθεσης
Με προεγγραφή στην ιστοσελίδα της ΔΕΘ-HELEXPO
Με εισιτήριο για το κοινό (τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.