HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποχρεωτική από 21/10 η καταγραφή των ιπποειδών στην Κεντρική Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων

Στις 21 Οκτωβρίου 2022 ξεκινά η υποχρεωτική καταχώριση όλων των ιπποειδών στη Βάση Δεδομένων των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, όλοι...

Στις 21 Οκτωβρίου 2022 ξεκινά η υποχρεωτική καταχώριση όλων των ιπποειδών στη Βάση Δεδομένων των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, όλοι οι κάτοχοι ιπποειδών υποχρεούνται εντός 3 μηνών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της σχετικής ΥΑ, να προσέλθουν στα Τμήματα Κτηνιατρικής ώστε να τους χορηγηθεί κωδικός αριθμός καταχώρισης και να δηλώσουν τα ζώα τους. Θα ακολουθήσει η έκδοση από την υπηρεσία του ισόβιου εγγράφου ταυτοποίησης ιπποειδών και η χορήγηση έγκρισης ενέσιμου πομποδέκτη(microchip) για την ταυτοποίηση κάθε ζώου.
Επισημαίνεται ότι η δήλωση των ιπποειδών είναι υποχρεωτική
Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, όποιο ιπποειδές δεν έχει δηλωθεί και ταυτοποιηθεί, θα θεωρείται ανεπιτήρητο και δε θα είναι δυνατή η διεκδίκησή του από τον ιδιοκτήτη του.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.