HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλούσιο θέαμα στην έναρξη του 1ου OPEN Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island

Στο ειδυλλιακό ακρωτήριο Δρέπανο με τον διάσημο Φάρο και με φόντο τα βουνά της Ναυπακτίας ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο 1ο Open Πανελλήνιο...

Στο ειδυλλιακό ακρωτήριο Δρέπανο με τον διάσημο Φάρο και με φόντο τα βουνά της Ναυπακτίας ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο 1ο Open Πανελλήνιο πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island.
Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με το Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Πατρέων.
Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, "χόρεψαν" στη θάλασσα με σύμμαχο τον αέρα. Και οι θεατές απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα που έχει άρωμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Στην κατηγορία Formula Kite οι νικητές θα συνθέσουν την Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε προκριματικούς αγώνες διεκδίκησης συμμετοχής στους Ολυμπιακούς της Γαλλίας.
Θα βγουν μετά και την 4η και τελευταία ημέρα, την Κυριακή. Και αφορούν τις ελληνικές συμμετοχές. Καθώς υπάρχει και το διεθνές πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν και αθλητές από το το εξωτερικό.
Αναφορικά με την πρώτη μέρα στην διεθνή κατηγορία οι τρεις πρώτοι ήταν οι Τάισον Τάιγκερ, Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης, Κρίστιαν Μάνεφ.
Δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα των αγώνων στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.