HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Με επιτυχία η εκδήλωση των Κλειτορολευκασίων Πάτρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας «Ο ΧΕΛΜΟΣ», το βράδυ του Σα...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας «Ο ΧΕΛΜΟΣ», το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022, στην πλατεία της Κλειτορίας. 
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας, Βασίλης Χρόνης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Αργύρης Αγγελόπουλος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Παρόντες και συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Αλεξοπούλου Χριστίνα, Ιάσωνας Φωτήλας, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, ο πρώην Υπουργός κ. Θεοχάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας, Βασίλης Κουτρουλάκης και Καλαβρύτων Ζησιμόπουλο Ζήσιμο, ο βοηθός Δημάρχου Δουκλιάς Σωτήριος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κατσικόπουλος εκ μέρους του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, Αντιστρατήγου Αλεξίου Ράπανου, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρυτων Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπαλντάς, συνοδευόμενος από τον Δημήτριο Μιχαλόπουλο, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχαλόπουλος Ασημάκης και Βασιλική Παπουτσή,  ο Πρόεδρος της τοπική ΝΔ κ. Τσάμης, ο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκρπόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
Για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα της Λυκούριας και της Σχολής «Κατσίκη», από την Πάτρα και η ορχήστρα από ντόπιους τραγουδιστές και οργανοπαίκτες με δημοτικά τραγούδια από το συντοπίτη μας Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.
Ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.