HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΕΙΣ ΤΙΤΟΥΛΑΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΑΛΑΝΤΙΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, διά του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύ...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, διά του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, εκφράζει ολόθερμες συγχαρητήριες ευχές προς τον Σεπτό Γέροντά μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα έξι ετών από την εις Τιτουλάριο Μητροπολίτη Ταλαντίου χειροτονία αυτού, κατά τη 17η Αυγούστου του 1976, υπό του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Σεραφείμ.
Ευχόμεθα ο Τριαδικός Θεός, διά πρεσβειών της “Κυρίας των Αγγέλων” Υπεραγίας Θεοτόκου, να επιδαψιλεύει στον Σεβάσμιο Ιεράρχη μας κ. Αμβρόσιο πλούσια τη Χάρη Αυτού, χαρίζοντάς του έτη πολλά, πανευφρόσυνα και καρποφόρα, προς δόξα του Ονόματός Του.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.