HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Εντατική προετοιμασία για πρωταγωνιστικό ρόλο (ΦΩΤΟ)

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, ξεκίνησε από την Δευτέρα 22 Αυγούστου την προετοιμασία της η Α...

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας, ξεκίνησε από την Δευτέρα 22 Αυγούστου την προετοιμασία της η Α.Ε.Καλαβρύτων που μετά από τρία χρόνια στο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας επέστρεψε στην Β'.
Ο Νίκος Παπαχριστόπουλος και ο Κωστής Βλάχος που παραμένουν για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι της ομάδας έχουν να διαχειριστούν ένα γεμάτο ρόστερ αφού από την περσινή ομάδα παρέμειναν όλοι οι παίκτες, πλην του Αντύπα και προστέθηκαν οι έμπειροι Καυγάς και Σαλάι αλλά και ο Δημήτρης Καλαμαράς που επέστρεψε.
Την ερχόμενοι εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την νέα χρονιά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Τα φιλικά
Εξι είναι τα φιλικά που έχει κλείσει μέχρι τώρα η ομάδα των Καλαβρύτων. Πιο αναλυτικά: 3/9 και 10/9 με Θύελλα Αιγίου, 7/9 με την ΑΕ Αιγείρας/ Ακράτας, 14/9 και 24/9 με Αστέρα Τέμενης, 17 Σεπτεμβρίου με Κ-19 της Παναχαϊκής.
Οι έδρες των φιλικών αναμετρήσεων θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι όμιλοι
Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος στη Β’ κατηγορία με δύο ομίλους
Ο πρώτος όμιλος χαρακτηρίζεται και ως όμιλος Πατρών, αφού στις τάξεις του έχει 9 σωματεία από την Πάτρα. Τέσσερα είναι τα σωματεία από το Δήμο Ερυμάνθου (Σταροχώρι, Α.Ο. Τριταίας, Πείρος Ισώματος, Φαραϊκός) και μόλις ένα από την Δυτική Αχαΐα, ο νεοφώτιστος Κρίνος.
Με επτά σωματεία θα συμμετέχει και πάλι η περιοχή της Αιγιάλειας – Καλαβρύτων στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας στον Β΄ όμιλο.
Ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί στον 2ο όμιλο, είναι το ποιο σωματείο ανάμεσα στον ΑΠΟ Αρόης που υποβιβάστηκε από την Α΄ κατηγορία και την Α.Ε. Αρόης που προβιβάστηκε από την Γ΄ κατηγορία, θα παίξει στον 2ο όμιλο.
Η Ε. Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας θα συζητήσει με τους εκπροσώπους των δύο σωματείων, για να καταλήξει ποιος θα παίξει 1ο και ποιος 2ο όμιλο. Και ο Παναχαϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για να μπει στον όμιλο της Αιγιάλειας.
Πιο αναλυτικά:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Aχαϊκός, Σταροχώρι, Πείρος Ισώματος, Φαραϊκός, Άτλας, Περιβόλα, Ίκαρος Πετρωτού, Αναγέννηση Πατρών, Α.Ε. Ροϊτίκων, Α.Ο. Τριταίας, Κρίνος, Αστέρας Λεοντίου, Παναχαϊκός, Α.Ε. Αρόης ή ΑΠΟ Αρόης.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αχιλλέας Καμαρών, Α.Ε. Φοίνικας/Ζήριας, Αστέρας Τέμενης, Φλόγα Ροδιάς, Α.Ε. Αιγίου, Αργυρά, Αετός Ρίου, Άνω Καστρίτσι, Α.Ε. Καλαβρύτων, Δαβουρλής Κ΄92, Θύελλα Αιγίου, Ζαβλάνι, Ηρακλής Πατρών, Α.Ε. Αρόης ή ΑΠΟ Αρόης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.