HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινοί με άγνωστο συνεργό του, έσπασε παράθυρο σταθμευμένου τροχόσπιτου αλλοδαπού και αφαίρεσε ένα σκληρό δίσκο, δύο - λάπτοπ, δύο τάμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, συνολικής αξίας (3.070) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε ότι είχε διοργανώσει μουσική εκδήλωση σε δημόσιο χώρο, στην οποία αναπαράγονταν μουσική από ζωντανή ορχήστρα με τη χρήση ενισχυτή και ηχείων, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Σύλληψη δυο ατόμων για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο άνδρες (ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ενήργησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο αλλοδαπός άνδρας, με συνοδηγό τον ημεδαπό συλληφθέντα, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα δυο αλλοδαπούς.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων των αλλοδαπών, προέκυψε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα, ενώ ο αλλοδαπός συλληφθείς στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.