HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Ακράτα τα αρχεία των Υποθηκοφυλακείων Κλειτορίας και Αροανίας

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε 18/08/2022 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καταργείται από 24 Αυγούστου το Υποθηκοφυλακείο Αροανίας και το  Υπο...

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε 18/08/2022 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καταργείται από 24 Αυγούστου το Υποθηκοφυλακείο Αροανίας και το Υποθηκοφυλακείο Κλειτορίας με τα αρχεία να πηγαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com στην Ακράτα Αιγιαλείας. Τα αρχεία έως σήμερα είναι  στον Συμβολαιογράφο Κλειτορίας, ο οποίος όμως συνταξιοδοτήθηκε. 
Να σημειώσουμε οτι το ίδιο έχει συμβεί από καιρό και για το Υποθηκοφυλακείο Καλαβρύτων, ωστόσο το αρχείο έχει παραμείνει (ακόμα) σε χώρο εντός Καλαβρύτων.  

Η απόφαση
Συγκεκριμένα, με απόφαση 193/4 λαμβάνοντας υπόψη την υπ’ αρ. 131/6/18.3.2021 του Ν.Π.Δ.Δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο «Κατάργηση του Ειδικού Άμισθου Υποθηκοφυλακείου Αιγιαλείας - Κατάργηση του Ειδικού Άμισθου Υποθηκοφυλακείου Καλαβρύτων -Σύσταση Υποκαταστήματος Αιγιαλείας Αιγίου στο Κτηματολογικό Γραφείο Δυτικής Ελλάδας του Ν.Π.Δ.Δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο», καταργείται: 
1. Το Μη Ειδικό Άμισθο Υποθηκοφυλακείο Αροανίας μετά την παρέλευση της 24.8.2022, καταργείται.
2. Το Μη Ειδικό Άμισθο Υποθηκοφυλακείο Κλειτορίας μετά την παρέλευση της 24.8.2022, καταργείται.
3. Τα ακίνητα της τοπικής αρμοδιότητας των καταργούμενων Μη Ειδικών Άμισθων Υποθηκοφυλακείων Αροανίας και Κλειτορίας, όπως αυτή ισχύει μέχρι την κατάργησή τους, υπάγονται από την 25η.8.2022 στην τοπική αρμοδιότητα του Υποκαταστήματος Αιγιαλείας Αιγίου που ορίστηκε στο άρθρο 1 της υπ’ αρ. 131/6/18.3.2021 (Β’ 1198) απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο και από την ίδια ημερομηνία τροποποιείται για τα ίδια ακίνητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.