HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση   Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικο...

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση 
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Κατά την προσαγωγή των κατηγορουμένων, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών ο ένας από τους συλληφθέντες απώθησε και χτύπησε με τα άκρα του τους αστυνομικούς, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα.
Ειδικότερα, μια ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα και παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας έξι ετών, που κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα της.
Η οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, επ΄ αυτοφώρω, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι ο πρώτος πώλησε στον δεύτερο μια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των 15 ευρώ.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του πωλητή των ναρκωτικών ουσιών και κατάσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και ένα μοτοποδήλατο, με το οποίο μετέβη στον τόπο της αγοραπωλησίας των ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή 
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε μίνι μάρκετ και αφαίρεσε προϊόντα.
Κατά την τέλεση της κλοπής έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

Σύλληψη ανήλικής για κλοπή, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και Δελτίου Ταυτότητας
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 15χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσε ένα κλειδί αυτοκίνητου, με το οποίο στην συνέχεια έθεσε σε λειτουργία και αφαίρεσε αυτοκίνητο του παθόντα.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν την ανήλικη να οδηγεί το κλεμμένο αυτοκίνητο και την συνέλαβαν.
Από τον έλεγχο των εγγράφων της ανήλικης προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής :
• (23) γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε (22) ισοβαρείς συσκευασίες,
• (505) ευρώ και
• (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.