Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόστολος Κατσιφάρας: Η περιφερειακή αρχή έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Δικαίωμα στην Πρόοδο" αναφέρει: 52 εκατομμύρια ευρώ σε διαπραγματεύσεις για την Περιφέρεια Δυτικής...

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Δικαίωμα στην Πρόοδο" αναφέρει:
52 εκατομμύρια ευρώ σε διαπραγματεύσεις για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, 22.962.000 εκατομμύρια μόλις σε μια συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Ιουλίου του 2022.
Δεν έχουν περάσει δύο χρόνια από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε τη διαδικασία ανάθεσης έργων αξίας 580 χιλιάδων ευρώ (!!) με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση και μετά από τη ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, όπου η αρμοδιότητα του τρόπου δημοπράτησης έργων πέρασε στην Οικονομική Επιτροπή στην οποία έχει απόλυτη πλειοψηφία η Περιφερειακή Αρχή, αυτό το ποσό εκτινάχθηκε στα 52 εκατομμύρια ευρώ(!!!).
Με την επίκληση του κατεπείγοντος, σχεδόν έναν χρόνο από την διαπίστωση του συμβάντος, με την πρόσκληση όχι του συνόλου των, κατά το νόμο, κατάλληλων εργοληπτικών εταιρειών της Περιφέρειας αλλά με ένα μικρό ποσοστό αυτών.
Είναι χαρακτηριστικό δε ότι υπάρχουν εταιρείες οι οποίες για 18 έργα, στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 26ης Ιουλίου του 2022, έλαβαν 5 (!)προσκλήσεις, όταν για τα συγκεκριμένα έργα υπάρχουν δεκάδες κατάλληλες εταιρείες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κύριοι, της Περιφερειακής Αρχής έχετε ξεπεράσει κάθε όριο.
Διαστρεβλώνετε, συνειδητά και σκόπιμα, το πνεύμα και το γράμμα του Νόμου για να μετατρέψετε τη διαδικασία ανάθεσης έργων σε προεκλογικό σας ρουσφέτι.
Όμως, ότι και να κάνετε, ο προοδευτικός λαός της Δυτικής Ελλάδας θα σας δώσει την απάντηση στις επόμενες εκλογές.
Την ίδια απάντηση θα σας δώσουν και αυτοί οι οποίοι δεν βάζουν την αξιοπρέπειά τους στο κομματικό σας ζύγι.
Και αυτή η διαδικασία κύριοι της Περιφερειακής Αρχής, και δημόσια θα είναι και δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.