Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για παράβαση του νόμου για τα όπλα, καθώς και Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του για την έκτιση υπολοίπου ποινής 7 ετών, 7 μηνών και 9 ημερών, που του είχε επιβληθεί από το Μονομελές Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για κλοπές.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε σταθμευμένο φορτηγό και αφαίρεσαν το τσαντάκι του οδηγού που περιείχε τα χρηματικά ποσά των 6.000 δηναρίων Σερβίας και 320 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 67. Η γυναίκα ακινητοποιήθηκε από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.