HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας"

 Φέτος , οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" είναι αφιερωμένες στους Συγχωριανούς μας που έχουν "φύγει&q...

 Φέτος , οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" είναι αφιερωμένες στους Συγχωριανούς μας που έχουν "φύγει"από κοντά μας και στη Παράδοση.
-13 Αυγούστου ,09:00 π.μ.: Μνημόσυνο  για τους απανταχού Κερτεζίτες που" έχουν φύγει" στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου .
Στη συνέχεια , στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου για το Άνοιγμα της Έκθεσης Φωτογραφίας.
-13-14-15 Αυγούστου Έκθεση Φωτογραφίας αφιερωμένη στους Συγχωριανούς μας που έφυγαν και άφησαν το Στίγμα τους στο Χωριό μας.(Πρόταση του κ.Αθανάσιου Κανελλόπουλου,τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.)
-14 Αυγούστου ,11:00 π.μ.παρουσίαση του Βιβλίου της κα. Γιούλας Κωνσταντοπούλου "Οδός Μέρλιν 6"  ,θ α πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Συλλόγου.
-20 Αυγούστου, Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα
 Σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων -το Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο - το Σύλλογο μας και το Σύλλογο εν Αθήναις Κερτεζιτών  θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας,το Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα,ώρα 09:00 μ.μ. στη πλατεία του Χωριού μας.Τα χορευτικά τμήματα θα ξεκινήσουν με πατινάδα  και στη συνέχεια με παραδοσιακή ορχήστρα ,θα χορέψουν χορούς από όλη την Ελλάδα στη πλατεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.