HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός και μια ενήλικη ημε...

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός και μια ενήλικη ημεδαπή γυναίκα, διότι χθες τα ξημερώματα, προσέγγισαν ηλικιωμένο άνδρα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του, το χρηματικό ποσό των (1.980) ευρώ. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας του. 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διατάραξη κοινής ησυχίας κατά συναυτουργία 
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι πραγματοποίησαν στην οικία τους κοινωνική εκδήλωση – γλέντι, με την συμμετοχή μεγάλου πλήθους ατόμων, στο οποίο αναπαράγονταν μουσική από ζωντανή ορχήστρα και στην συνέχεια από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.