HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στη Δράμα από χτύπημα κεραυνού σε ορειβατικό αγώνα

Τραγωδία σημειώθηκε στο όρος Φαλακρό στη Δράμα όπου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό αθλητών που είχαν πάρει μέρος σε έναν ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στο όρος Φαλακρό στη Δράμα όπου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό αθλητών που είχαν πάρει μέρος σε έναν ορειβατικό αγώνα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία και έναν νεκρό.
Οι τρεις αθλητές βρίσκονταν σε ένα φαράγγι 6χλμ. μετά το χωριό Πύργοι από όπου έγινε η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα ορεινής αντοχής.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τον τερματισμό του αγώνα καθώς είχαν ήδη τερματίσει οι πρώτοι 10 αθλητές όταν εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και κεραυνούς.
Οι τρεις αθλητές απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και χάθηκαν τα ίχνη τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό, ενώ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι ένας άνδρας 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ένας 56χρονος είναι σοβαρά τραυματίας.
Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, ο τρίτος άνδρας της παρέας είναι καλά στην υγεία του και είναι εκείνος που κατάφερε να ενημερώσει τις Αρχές.
Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός τα ξημερώματα όταν έγινε κλήση στο 112 για τους τρεις αγνοούμενους. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.
Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε ότι η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη μιας και στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.